dijous, 29 de maig del 2014

El món a l'aula

Hola a tots i totes

He vist aquesta noticia i he decidit compartir-la amb vosaltres.


En els últims anys, milers i milers d'alumnes nouvinguts o fills de pares immigrants han arribat a escoles i instituts. El sistema educatiu ha esdevingut la principal fàbrica de ciutadans, assumint el repte de cohesionar aquesta nova societat multicultural. Acollir aquests alumnes i integrar-los al sistema escolar, implicant-hi les seves famílies, és un esforç i una oportunitat per a mestres i professors que han canviat les seves prioritats i les seves maneres de fer per adaptar-se a les noves necessitats.



Espere que us agrade.

Una salutació.

1 comentari:

  1. Mon nom és Edu i aquesta diversitat cultural mostrada al vídeo m'ha recordat l'escola on vaig fer les pràctiques de mestre durant els darrers mesos de novembre, desembre i gener.
    Els alumnes de l'escola on vaig fer les pràctiques, també mostraven majors dificultats alhora de l'aprenentatge a causa de que cap de les llengües que aprenen a l'escola no és la seua llengua materna. A l'aula de primer hi havia xiquetes i xiquets de Moldàvia, Lituània, Romania, Algèria, Portugal, alguns d'ací i sobretot, de Marroc.
    Però com tantes coses, sempre cal buscar els aspectes positius i oblidar-se dels negatius.

    ResponElimina